Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: setembre, 2012

Taller quinzenal de Relaxació i Control d'Estrés. GRATUIT

A partir del mes d'octubre, es posarà en marxa el taller GRATUIT de relaxació i control d'estrés.

En aquest tallerteòric-pràctic,esdonaranleseinesnecessàriesper poder superarl'estrèsirelaxarde manera fàcilen la nostra vidadiària.

El Tallerseràeminentmentpràctic,encara que esreforçaranconceptesteòricsbàsicsperpromoure elcanvide la visióinteriornegativa queinterfereixen el nostrebenestar.Així,aprendrem aeradicarcreencesnegatives,patronslimitantsisentimentsiactitudsqueensbloquegeniqueinterfereixenen la comprensió delcorrecteconceptede felicitat.

Practicaremambtècniquesdiverses,des de relaxacions,meditacions,visualitzacions,mudres,mantres,reiki,jocsde creixementpersonal...ambla finalitat dereprogramarnospositivament,augmentar elpropi poderinterior,laseguretat,la confiança,l'autoestimaifacilitar el canvipositiuen les nostresvides.

Sinecessitesivolsmillorar el teuestat actualiaugmentar el teu benestar,potsfer-hovenintaaquest tallerquinzenal, el segon i quart dimecres de…

Camí de Santiago : El camí de la Vida.

Aquest estiu he fet el darrer tram del camí de Santiago, i com a la vida, hem hagut de caminar en diferents condicions, i en totes he après diferents lliçons.
Hem hagut de caminar amb boira, sense poder veure-hi clar, confiant en que el pas fos ferm i que poguéssim veure els senyals de les fletxes grogues ben clares per no perdre’ns en el camí.
Caminar en aquestes condicions, m’ha fet reflexionar que com en la vida, de vegades hi trobem boira que no ens deixa veure-hi clar, però en molts moments no se’ns permet parar i esperar a que pugi i puguem seguir amb claredat, sinó que hem de seguir caminant encara que el no veure-hi ens provoqui por de perdre’ns o de no saber si és el camí correcte, però fins i tot en aquests moments sempre hi ha senyals que ens ajuden a saber que estem on hem d’estar, i que hem d’aprendre a confiar en que tard o d’hora aquesta boira desapareixerà i aleshores podrem gaudir del paisatge plenament havent après la lliçó de la confiança.

D’altres vegades vam trobar …