Passa al contingut principal

Taller quinzenal de Relaxació i Control d'Estrés. GRATUIT



A partir del mes d'octubre, es posarà en marxa el taller GRATUIT de relaxació i control d'estrés.

En aquest taller teòric-pràctic, es donaran les eines necessàries per poder superar l'estrès i relaxar de manera fàcil en la nostra vida diària.

El Taller serà eminentment pràctic, encara que es reforçaran conceptes teòrics bàsics per promoure el canvi de la visió interior negativa que interfereix en el nostre benestar. Així, aprendrem a eradicar creences negatives, patrons limitants i sentiments i actituds que ens bloquegen i que interfereixen en la comprensió del correcte concepte de felicitat.

Practicarem amb tècniques diverses, des de relaxacions, meditacions, visualitzacions, mudres, mantres, reiki, jocs de creixement personal ... amb la finalitat de reprogramarnos positivament, augmentar el propi poder interior, la seguretat, la confiança, l'autoestima i facilitar el canvi positiu en les nostres vides.

Si necessites i vols millorar el teu estat actual i augmentar el teu benestar, pots fer-ho venint a aquest taller quinzenal, el segon i quart dimecres de cada mes, començarà el dia 10 d'octubre i l'horari serà de 20h a 21h.

Per apuntar-t'hi només cal que m'enviis un email, reeixirten@gmail.com o em truquis per telèfon al 636100030 o contactant amb mi a la pagina web.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Yin Yoga

YIN YOGA El arte de dejar ir. El yoga de la entrega y la autoexploración. Relajación, escucha profunda y estado meditativo  permiten definir les clases de Yin Yoga. Pero... ¿en qué consiste esta práctica? Yin Yoga es una práctica pasiva de Hatha Yoga, en la que se mantienen las posturas (ãsanes) de 2 a 5 minutos, vinculada al Yoga taoísta (y a la su filosofía) y a la medicina tradicional china. Se trata de una manera de practicar que no es nueva pero que se ha popularizado en EEUU y poco a poco está llegando a Europa. A diferencia de las conocidas prácticas más dinámicas,  el enfoque de esta práctica se dirige a las fascias o tejido conectivo y no al tejido muscular (no se trabaja para fortalecer la musculatura sino para relajarla  y poder estimular el tejido conectivo, mucho más rígido). Por ello, como las características de ambos tejido son diferentes, el trabajo a realizar también lo es: llegamos a la fascia cuando relajamos la musculatura y le aplicamos una presión c

RE-Conócete. Taller de Astrologia

Vuelve a Ti !!!!